PRESENTACIÓ 

El plaer d'escriure


Nivell d’ESO, batxillerat, professors/es i adults/es

 

Aquest Taller d'escriptura intenta despertar la imaginació dels alumnes a través de textos literaris, d'aventures dels grans herois dels mites grecs, d'escenes de ficció, de còmics... i pretén ajudar-los a sentir el plaer d'escriure cada cop que deixen volar lliurement la seva fantasia que els transporta a mons imaginaris insospitats. Els nois i noies poden utilitzar el seu artista interior per aprendre a sentir, a emocionar-se i a viure el plaer d'escriure.

 

ESTRUCTURA DEL TALLER

Aquest Taller d'escriptura consta de 10 unitats, distribuïdes en tres blocs temàtics. Cada bloc conté un text literari i/o un camp semàntic, una pàgina de còmic i un mite per desenvolupar al teu gust, seguint unes pautes o consignes molt flexibles.

Està concebut com un Crèdit variable i/o Matèria optativa que dura un trimestre, o sigui 30 hores, amb 1 classe setmanal d'1h. a 1,30h. seguides.

 

OBJECTIUS:

Aprendre a manipular els mots, eines bàsiques de l'escriptura

Conèixer les tècniques bàsiques més apropiades

Desenvolupar la imaginació i creativitat personal

 

TUTORIA:

El participant al curs pot formular consultes, compartir experiències en el Fòrum del taller o bé per correu electrònic, a fi de treure el màxim profit d'aquestes fitxes. Hi haurà un suport telemàtic per part de la teva professora:

Montserrat Miracle: collmami@gmail.com