JUGANT A CONÈIXER-NOS A TRAVÉS DELS NÚMEROS

Nivell d’ESO, batxillerat, professors/es i adults/es

 

Jugant a conèixer-nos a través dels números és un curset que pretén fer-nos reflexionar sobre nosaltres mateixos i la nostra manera de ser i d'actuar a través de la simbologia dels números. Alhora, ens ajuda a comprendre els altres i, per tant, a entendre, també, els nostres alumnes.

 

ESTRUCTURA DEL CURSET

El curs consta de vuit unitats. En la primera hi ha una breu introducció a les bases de la numerologia i s’ensenya el codi per començar a treballar. En la segona, coneixem la simbologia dels números, l’eina bàsica per interpretar. A la tercera i a la quarta aprenem a buscar els conceptes claus i a interpretar-los. De la cinquena fins a la setena unitat, ens endinsem en una interpretació més profunda d’un tema i en la darrera, arribem a la interpretació global. 

 

OBJECTIUS

1. Aprendre el significat del simbolisme dels números.

2.Aprendre a relacionar els diversos conceptes.

3. Aplicar la interpretació numerològica per conèixer-nos i comprendre els altres, que poden ser, entre altres, els nostres alumnes

4. Assolir els coneixements necessaris per ensenyar als alumnes a reflexionar sobre si mateixos, tot jugant amb la numerologia.


TUTORIA

La millor manera d’aprendre, en aquest curs, és reflexionant i compartint amb els altres les pròpies reflexions i aprenentatges.  La interrelació entre els diferents companys del curs i la professora són una part fonamental del curs.

 

Hi haurà un suport telemàtic per part de la teva professora:

Montserrat Miracle: collmami@gmail.com